EN PARTNER FÖR ALLA
ERA SOLENERGIBEHOV

 

Vi arbetar med återförsäljare och grossister för att ge deras kunder den bästa möjliga upplevelsen

av sin nya produktionsanläggning. Från klar affär till driftsatt anläggning erbjuder vi de tjänster ni behöver för en komplett entreprenad.

VÄSTKUSTENS LOKALA
SOLENERGI EXPERTER 
VI LEVERERAR MONTAGE OCH INSTALLATIONER SOM TÅL ATT TITTAS NÄRMARE PÅ

Grunden i en solenergianläggning är ganska lätt att förstå men för att leverera anläggningar av högsta kvalité krävs det mer än att "bara" montera paneler.


Vi är specialicerade på solcellsentreprenader och kan ge er den assistans ni behöver oavsett om det gäller Projektering, Montage, Installtion eller Service av befintlig system. 

Öka er kapacitet!

Fyll i och bli kontaktad

 
 
 
 

UNDERHÅLLSARBETE PÅGÅR


Just nu arbetar vi med att uppdatera vår hemsida, vi vill därför be om ursäkt för att den att vissa sidor inte är tillgänliga.


Ni hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

KOLLA ELFÖRETAGET

Att uppföra produktionsanläggningar är ett behörighetskrävande arbete. Det finns många missuppfattningar om detta men för att få rätt info kan ni läsa mer hos elsäkerhetsverket

 

KOLLA ELFÖRETAGET

CERTIFIERAD INSTALLATÖR

Utöver att vår personal har de utbildningar som krävs för de praktiska momenten är vi även certifierade enligt de senaste förnybarhetsdirektivet och Boverkets föreskrift BFS 2015:4 CIN 2.

 

LÄS MER

SVENSK SOLENERGI

Solenergibranschens explosionsartade tilväxt de senaste året gör det extra viktig att  alla aktörer tar sitt ansvar och bidrar till en enhetlighet och hög kvalité. Därför är det självklart för oss att vara medlemmar i:

 

SVENSK SOLENERGI

Vi använder kakor (cookies) för att löpande förbättra upplevensen för dig som användare.

Jag förstå.